Tag Archives: past life

My Past Life Oracle Reading

Standard

img_9295

I should not doubt myself anymore. My instinctive knowledge of healing, as well as a natural healing gift, was from my past life as a Healer. It’s embedded within me unconsiously. Taking classes or entering a healing profession, also practicing will bring me into a successful healer. It might be a sign as the best fit profession for me in the future.

The lifestyle habits and my weight or eating-disorder issues might come from this lifetime. Fear of insufficiency, including fear of not having enough money to live. What should i do is to understand that this past is over and will not repeat in this current lifetime. Learn and let it go, open myself up to abundance.

The difficulties relationship with men that i have might also come from the unfinished issues with my father in my past life, and still until now. He may not have been my father in those lives, though, as souls continue to reincarnate together in different roles. Be willing to release old anger of unforgiveness to break any negative patterns with my father’s soul. To be remember that forgiveness doesn’t mean that you approve of this person’s actions. It simply means that i’m no longer willing to carry around anger energy. Be kind and support him to fullfil his life without overemotional or judging.

Anuska

Standard

There’s something when a girl born, her name is Deviyani. Not a common name. She’s and indian origin in her past life. A descendant of Indian-British parents. Gujarat is her homeland, the land of the Maharajas, Jaipuri blood from her mother side. A prisoner in her own house, house of the Maharajas. Waiting for her man to come, a lady in waiting. Big passion of life but couldn’t reach because of the family tradition rules, since her father the land ruler. She couldn’t obey her father and try to run her own life. She got shot by the army from the back when she tried to run away from her home, outside the palace building, she fell on the ground, her red skirt, pierced nose with big round nose ring, her clinking anklets / paayal made some noise when her body landed on the ground. Her father would not let her out of the palace gate even for her own good. Otherwise, someone asked her to marry him. She died on the palace ground, alone.

Before her death, she swears that in the next life, she will try to reach her dreams, to live her life to the fullest, no matter what or who’s her father, she will still try to be free. Freedom is her life purpose. To choose her own life path without being judged by other people. She needs to fulfill her swear. And in this life time she promises to live her life to the fullest one more time, to be brave and fear of nothing. She will be loved and she will be okay, so her soul will be rest in peace.

Please help me to fulfill my wishes.

August 25th, 2016

Anuska

Review: Past Life Oracle Card

Standard

fullsizerender

Sebenarnya udah lama bannggeeettt pengen beli kartu oracle Past Life sama Life Purpose-nya Doreen Virtue, tapi baru bulan lalu kesampean. Dapat rekomendasi dari temen yang juga tarot reader, buat beli di Bookdepository.com, cuma harus sabar banget menanti, biasanya lama di bea cukai Indonesia. Akhirnya pesen di Bookdepository.com dan pas banget dapet diskon dan ongkos kirim gratis, total untuk dua kartu itu Rp 330,670,-. Tanggal 15 Februari pesen dan bayar, 17 Februari dikirim dari Inggris, sampe di rumah saya tanggal 3 Maret. Lumayan cepet juga, kurang lebih 2 minggu.

Ukuran kartunya pas ditangan, jadi gak susah pas kocok kartunya, guidebooknya juga gak terlalu besar, penjelasannya singkat, padat dan jelas, dan emang disaranin kalau masih gak ngerti juga sama penjelasan guidebooknya, bisa dilanjutin dengan meditasi. Susunan kartu dan penjelasan guidebooknya berdasarkan alfabet, jadi gak usah susah-susah nyari penjelasannya. Kartunya borderless, dengan lapisan warna emas ditiap pinggiran kartunya, jadi pas ditumpuk, bagus banget emas mengkilap gitu. Gambarnya biasanya aja menurut saya, tapi cukup lengkap dan menarik, Brian L. Weiss, berhasil merangkum bermacam past life kedalam 44 kartu. Yang jelas gak ada past life sebagai Raja, Ratu, Puteri, Pangeran dan bangsawan, hahaha.

Untuk saya pribadi, waktu pertama kali liat di websitenya Doreen Virtue, saya udah ngerasa cocok energinya dengan kartu-kartu ini, jadi pas buka kartu Past Life (yang Life Purpose belum dibuka), dan saya pegang, bersihin residual energi dari si kartu, energinya semakin bagus. Semoga bisa ngebantu diri sendiri dan orang lain sebagai medium untuk penyembuhan emosional maupun spiritual.

fullsizerender-1

Ini daftar 44 kartu dari Past Life :

  1. Angels
  2. Asia
  3. Atlantis
  4. Authority Figures
  5. Baby
  6. Biblical
  7. Celtic
  8. Communal Living
  9. Egypt
  10. Farm
  11. Father
  12. Finances
  13. Food and Hunger
  14. Forgiveness
  15. Galatic
  16. Greco-Roman
  17. Health
  18. High Priest or Priestess
  19. Imprisonment or Slavery
  20.  Karmic Relationship
  21. Knighthood
  22. Leaving or Travel
  23. Lessons and Blessings
  24. Love Life
  25. Male-Female
  26. Medicine Man or Woman
  27. Monk or Nun
  28. Mother
  29. Native American
  30. Orphan
  31. Presecution and Inquisition
  32. Phobias
  33. Scribe or Writter
  34. Ships
  35. Spirituality or Religion
  36. Spouse
  37. The Arts
  38. Transportation
  39. Trees
  40. Trust and Faith
  41. Unrequited Love
  42. Vows
  43. War and Battles
  44. Wisdom