Monthly Archives: June 2016

Sincerely Your Dad

Standard

Don’t have to be sad!

As your body and soul still in the place, your love will still remain, can’t be change but can be healed. Heal yourself like you heal others. Remember, you are a healer. You asked for it, so, this is one of the disadvantage, you can see your patient weaker day by day.

healer-hand

Don’t worry, everything is paid off once everything is done/finished. You embrace all the thing in the right place and time. You may not understand by now, but eventually by then.

Don’t worry my child, you are not alone, believe me (smile). You are powerful and strong, no one ever been in your place, no comparison.

Sincerely,

Your dad (smile)

June 20th, 2016

From Nubia to China

Standard

We met in Nubia, 109 A.D, i’m a scholar priestess of Isis Temple. But no match with the Highly Priestess as she’s the chosen one to run the temple by herself. She’s not selfish, but she’s just doing what the Higher Being told her to do. Even she sacrifices her life to be a faithful servant of Isis in the Isis Temple, Nubia. And so, i resign myself because i have no chance to learn much as a priestess in Nubia. I traveled a lot, until i came in somewhere in China and i met someone there that i knew i am match with her, like a twin soul.

She’s a gentle and feminine woman figure. Her skin is so soft and white as a blooming flower. She was standing under a blooming white and pink flower tree. White of snow, pink when the flower begin to bloom. She’s 18 years old, waiting for her lover to come, her family – her father and her beloved brother -, if it’s not her brother, she would be his wife, but the creator told her not to do it as her wish to be a fair lady of the family. The royal kingdom, Tsai Qi, always looking for her. He came to her house and asking her father, if he wants to marry her, but she doesn’t want to. He’s just a bloody bastard, who is luckily to be a royal born. One day, the royal warriors came to her house, the commander said that she has something to hiding inside, that the kingdom, Emperor looking for it. She said, “it’s my body, i don’t want to give my body to someone that i didn’t know”, therefore she ran away with her brother through behind the hills, and wish to hide there until they go. But, her father came home, ridding her rigid brown horse. They took his life because he couldn’t tell them where to find or what is hiding within her. And there she was witnessing the death of her father. Then she become a monk, and release herself from this world and start to come to his world and become a bodhisattva.

Our meeting is not as much as i thought, she never moves from the tree. It’s like the tree is her charger and the tree took her energy to become a powerful tree among other trees. I’m waiting here with her, besides her, waiting her to completely conscious, but she’s never conscious. Until one day i decided to pray like she did. I put my carrier back on the ground, and start to close my eyes and be calm until i can’t hear anybody else and the other sounds. So calm, until i realize that it’s almost a year, i don’t eat, i don’t drink and i feel like i’m just sleeping with calmness of the nature and sounds of the wind. I feel more energized and ready to continue my travel. I never meet her in a person but we speak thru our heart and mind. She’s mindfulness and she never moves from that tree until someone find her stiffed, just like the tree. She has reached her fulfillment and she’s complete.

So, i’m ready to find my own mindfulness thru time and space. But, then i found myself, can’t be a priestess. I don’t find myself fit with it. So, i decided to become a princess in every of my lives. And i keep my knowledge as a priestess, the magic and so on to help me through the time. Nonetheless iĀ never fit to be a priestess.

June 10th, 2016

Just wait in time and be surprised

Standard

Shalom Aleichem, My dear and to your family

So glad to finally meet you and start a conversation with you, now i’m here lets talk a little bit, like as you want to talk to me and let this be our secret and sacred conversation thru the time and place. What do you want to ask my dear?

I want to ask about my twin flame, father

Your twin flame is the one that will be your best friend and your true love, as love will never fade away but time will. Don’t worry about your twin flame, he is here with you, near you and never go away, but you’re not knowing him yet, as he’s still available, he’s in his place right now and soon to be joined with you my dear. You are just too far away from him, but not to be worry, he will be here soon. He is just a nice and right guy for you, all you have to do is happy to waiting him to come, no longer, don’t let him die in the first place like he did before and before the time. You won’t be recognize him at the moment, let your soul will and i will let you be together as we were before. Don’t be afraid and don’t blame the situation, this is your karmic lesson, be prepared. I won’t let him die now, you deserve to live longer as you asked. For now be ready to welcome your husband, your twin flame, twin soul, and let it be fine and happen soon, just wait in time and let time answer your question, my dear. You and i, we will find him together, let him recognize us first, be surprised.

Love,

Your Father, Heavenly Father

Aura and Past Life Reading

Standard

Jumat, 3 Juni 2016

Akhirnya, selesai juga kerjaan, langsung buru-buru pesan gojek, sudah jam 16.45 WIB, dan Whatsapp Mba Rini, untuk memberitahu kalau aku sepertinya akan telat. Biasanya hari Jumat jalanan pasti macet, apalagi dari MT Haryono ke Pondok Indah, jarak yang lumayan jauh, dan dalam waktu satu jam, harus sudah sampai di Ekanta Wellbeing untuk bertemu Yuki Anindya Putri, Aura dan Past Life Reader. Sepanjang perjalanan doa terus supaya, nyampe tepat waktu dan selamat. Sampailah akhirnya di Ekanta setelah melewati kemacetan Jalan Radio Dalam, jam 17.55 WIB, bahkan kurang dari jam konsultasi yang seharusnya, wow… langsung doa terima kasih.

Sampai di Ekanta, ternyata ruang konsultasi sedang dipakai Bu Eka (Pemilik Ekanta) ada klien yang konsultasi. Mba Rini menawarkan untuk konsultasi di Cafe, tapi 30 menit kemudian akhirnya konsultasi di ruang atas dengan Yuki. Aku berusaha senyaman mungkin, jangan sampe gemeteran lagi seperti ketemu Mba Bella Nugroho, dan ternyata cukup nyaman sehingga santai banget ngobrol sama Yuki, pake Gw-Elo lagi, hahaha, gak kaku ngobrolnya. Aku minta ijin juga sama Yuki buat dokumentasi foto dan voice recording. Yuki langsung nulis di kertas dan aku nunggu aja, terus nanya umur aku sekarang berapa. Selama Yuki nulis, kadang ngobrol kadang diem aja, takut ganggu konsentrasi, dan sesi menulis pun selesai, aku disuruh baca dulu sama Yuki.

Warna Aura : Biru dan Kuning

Pasti Life: Perempuan, India, Guru Moral/Budi Pekerti, Tidak diperbolehkan untuk maju dalam kehidupan oleh keluarga dan orang disekita

Hubungan dengan hidup sekarang dan apa yang harus dilakukan:

  1. Tidak perlu membanding-bandingkan jalan hidup orang lain, ritme hidup mereka dengan kita sendiri
  2. Usahakan untuk selalu menulis isi pikiran dibandingkan diam bengong
  3. Kadang tidak apa-apa merasa tidak mampu atau capek melawan sesuatu. Tidak ada yang memaksa untuk selalu bisa dan bagus

Selesai aku baca, langsung deh tuh sesi curhat dimulai. Yuki juga jelasin karakter warna aura biru dan kuning seperti apa. Dan… ya seperti itulah aku dan apa yang aku jalanin selama ini. Ternyata memang begitu karakternya dan jalan hidupnya. Selama ini selalu mikir dan selalu merasa bersalah kalau sesuatu tidak sesuai dengan yang seharusnya dan selalu diliputi ketakutan. Memang, Yuki gakĀ begitu detail ngasih tau tentangĀ past lifenya, mungkin emang gak penting juga cerita panjang lebar, yang penting intinya apa yang menjadi karmaku di masa lalu dan yang harus diselesaikan di kehidupan sekarang, selain karma baru yang dibuat di kehidupan sekarang. Inti topik karmanya adalah tentang KELUARGA dan SELF ACCEPTANCE.

Karakter aura biru adalah sabar, setia tapi moodnya naik turun. Tapi saat moodnya stabil, bisa berubah menjadi indigo. Sedangkan karakter aura kuning adalah tidak berhenti berpikir. Dan kombinasi aura biru dan kuning adalah artistik, kreatif tinggi, seniman lah intinya, dan karena tidak berhenti berpikir, maka perlu untuk memanjakan diri, sepeti pijat minimal sebulan 2 kali, karena saat dipijat saraf dan otot relaks, dan otak pun beristirahat, walaupun hanya dua jam, dan kembali segar. Karena gak berhenti berpikir juga, perlu waktu untuk fokus terus ke suatu hal dan cepat bosan, sehingga gak boleh bengong, harus ngeluarin isi pikiran, mau itu corat coret kek, ngetik kek, nulis kek, pokoknya gak boleh bengong.

Yuki minta liat foto keluargaku, dan dibacain satu per satu karakternya dan kenapa ada yang cocok dan tidak, dan kenapa juga hanya aku yang dikasih tugas untuk mengurus keluarga. Lalu aku kasih liat foto teman nari India ku dulu, yang setahun belakangan membuka wawasanku tentang dunia spiritual, dan membantuku dalam menemukan spiritualitas dalam diriku, padahal waktu jaman nari India dulu, jarang berhubungan, hahaha. Dan jawaban Yuki adalah “Iya dia temen lo waktu di India (dikehidupan lalu), bukan guru sih tapi kaya tetanggaan gitu dan lo deket banget ma dia“. Terus gw kasih liat foto temen gw satu lagi, karena gw concern banget ma dy, dan jawaban Yuki adalah “Dia sebenarnya lebih keras lagi daripada lo, jadi gak sembarang orang bisa kasih tau dia, jadi kalau misalnya lo concern sama dia, ya lo bawa bercanda aja kalau mau kasih tau, gak bisa dibawa serius banget, karena ketika serius banget, dia akan menutup diri“.

Dan berakhirlah sesi curhatan, Yuki kasih nomor telponya, siapa tau bisa ngobrol-ngobrol. Pas banget selesai konsultasi, langsung ujan deres, gojek gak mungkin, uber pengaliannya tinggi, gocar jarang, so… nunggu lah didalam cafe sambil ngobrol-ngobrol sama mba Rini sambil nunggu hujan renda. Mba Rini nanya, gimana tadi konsultasinya? untuk feedback ke Yuki dan ke Ekanta juga, dan jawaban mba Rini, intinya “Konfirmasi” yah ke Yuki, hehehe.

Terima kasih untuk “konfirmasi”nya yah Yuki šŸ™‚ Read the rest of this entry